Ponuda za saradnju 

Kao što ime kaže, naš sajt se bavi isključivo dvotočkašima, sa izuzetkom na četri točka za ATV i Quad vozila. Sajt je pušten u rad početkom septembra 2017. godine i od tada je stvorio prepoznatljivo ime širom motociklističke publike.

U prilog tome govore i podaci „Google Analytics“, glavne analitičke platforme za web sajtove.  Svojim raznovrsnim sadržajem, brzim prenosom vesti i kvalitetnim autorskim tekstovima, dvatocka.com privlači u proseku oko 3.500 poseta dnevno, a tendencija rasta posećenosti procenjena je na 4,5% na mesečnom nivou.

Potencijal našeg projekta prepoznali su skoro svi aktivni moto klubovi kako u Srbiji, tako i u ostalim republikama bivše Jugoslavije, sa kojima imamo stalnu saradnju u vidu medijskog partnerstva.

Po statistici Google Analitycs-a od juna 2020. god, prati nas 84,9% muške i 15,1% ženske populacije.

Podaci Google Analytics-a pokazuju da je naš sajt izbio u sam vrh popularnosti među sajtovima iste i slične tematike na području bivše Jugoslavije.

Analitika banera

Na našem sajtu imamo najsavremeniji menadžment banera preko koga na korisničkoj strani možete u svako doba da:

1. Sami postavite baner na željenu poziciju

Slika: Izgled obrasca

2. Kontrolišete broj pregleda i klikova

Slika: Izgled obrasca

2. Samostalno izmenite baner

Slika: Izgled obrasca

Uz sve navedeno imate mogućnost i da:

 1. Geografski ciljate tržište na kom želite da se objavljuju vaši baneri (države, gradovi ili poštanski brojevi)
 2. Zakažete svoje oglase i kontrolišete njihovo odlaganje
 3. Prikazivanje vašeg banera bude samo na određenim uređajima (mobilni, tablet ili desktop)
 4. Prikazivanje vašeg banera bude samo u određenoj kategoriji
 5. Upravljate rezervacijama za postavljanje banera (lako upravljanje)

Na sajtu imamo ukupno 26 pozicija za banere od čega pozicije HOME Desktop 1 + HOME Mobil 1 do HOME Desktop 8 + HOME Mobil 8 čine jednu poziciju (svaka ponaosob) jer sadrže banere za različite tipove uređaja. Baneri na poziciji HOME Desktop se reprodukuju na Tablet i PC računarima, dok se baneri na poziciji HOME Mobil reprodukuju na Smart Mobilnim telefonima. Ovo znači da na sajtu ima ukupno 18 baner pozicija.

Od 01.01.2020. god. do 23.06.2020. god. baneri su viđeni (impression) 2.158.370 puta i ostvarili 2.972 klika na link (u ovoj test fazi su bili naši baneri i oni su vodili do početne stranice).

Posebne pogodnosti:

Zakupom banera za period od 1. meseca dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz jedan namenski, promotivni tekst o proizvodu ili testiranje istog.

Zakupom banera za period od 3. meseca dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz TRI namenska, promotivna teksta o proizvodima ili testiranja istih ili njihova kombinacija. Za ovako zakupljen period takođe dobijate mogućnost promovisanja jedne vaše akcijske ponude ili popusta.

Zakupom banera za period od 6. meseci dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz ŠEST namenskih, promotivnih tekstova o proizvodima ili testiranja istih ili njihova kombinacija. Za ovako zakupljen period takođe dobijate mogućnost promovisanja TRI vaše akcijske ponude ili popusta.

Zakupom banera za period od 12. meseci dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz DVANAEST namenskih, promotivnih tekstova o proizvodima ili testiranja istih ili njihova kombinacija. Za ovako zakupljen period takođe dobijate mogućnost promovisanja ŠEST vaših akcijskih ponuda ili popusta.

Opis banera

HEDER baner

HEDER baner je pozicioniran u zaglavlju sajta, odmah pored loga dva točka a iznad glavnog menija. Ovaj baner je veliki baner dimenzija 728×90 px i prikazuje se na Tablet i Desktop uređajima i svim stranicama sajta.

HEDER Mobil baner je takođe pozicioniran u zaglavlju sajta, odmah pored loga dva točka a iznad glavnog menija. Ovaj baner je dimenzija 300×170 px i prikazuje se na Smart mobilnim telefonima i svim stranicama sajta.

 • Zakup banera na ovoj poziciji podrazumeva postavljanje oba gore navedena banera.
 • Kod zakupa banera na ovoj poziciji neophodno je popuniti podatke za oba banera.
 • Oba banera na ovoj poziciji su uključena u cenu zakupa i ne mogu se zakupiti posebno.
HOME baneri

HOME baneri su pozicionirani na početnoj strani i po brojevima su poređani od gore ka dole. Ovi baneri su dimenzija 728×210 px i prikazuju se na početnoj strani sajta između kategorija sadržaja sajta.

HOME Mobil baneri su pozicionirani na početnoj strani i po brojevima su poređani od gore ka dole. Ovi baneri su dimenzija 728×210 px i prikazuju se na Smart mobilnim telefonima na početnoj strani sajta između kategorija sadržaja sajta.

 • Zakup banera na ovoj poziciji podrazumeva postavljanje oba gore navedena banera.
 • Kod zakupa banera na ovoj poziciji neophodno je popuniti podatke za oba banera.
 • Oba banera na ovoj poziciji su uključena u cenu zakupa i ne mogu se zakupiti posebno.
SIDE baneri

SIDE baneri su pozicionirani na desnoj bočnoj traci na sajtu i po brojevima su poređani od gore ka dole. Ovi baneri su dimenzija 300×300 px i prikazuju se na svim stranicama sajta između kategorija na bočnoj strani sajta.

Napomena: Baneri su fiksni (100% prikazivanja). PR Agencija Dva T nije u sistemu PDV-a.

Dva točka zadržava pravo minimalne korekcije položaja banera usled eventualnog dodavanja reklamnih pozicija ili promene sadržaja sajta. Promena položaja banera može biti samo iste ili bolje pozicione vrednosti, bez doplate.

Cenovnik

Ukoliko želite da se reklamirate na Dva Točka to možete uraditi i ovde izborom pozicije i veličine banera:

Obrazac za zakup prostora

Postavi baner

Model plaćanja

Pregled banera

Ukoliko se ne odlučite ni za jedan od banera u našoj ponudi, nudimo vam mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz namenski, promotivni tekst o datom proizvodu ili testiranje istog, bez obaveze pretplate na baner mesto. Takođe, možete da najavite promocije, popuste i akcije na našem sajtu u vidu promotivnog teksta. Cena ove usluge iznosi 30€ bez PDV-a, po tekstu, koji će se objaviti tri puta u roku od 5 dana u  vreme kada je poseta sajtu i društvenim mrežama najveća.

PR Agencija Dva T

Poslovno sedište: Balzakova 15, Novi Sad, Srbija

Registarski broj/Matični broj: 65795680

Žiro račun:

Dinarski: RS3527500202253-6134393

Devizni:  RS3527500202253-6134296

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem e-maila ili na broj telefona u nastavku.

Telefon: +381 64 8 456 057

E-mail: admin@dvatocka.com

Web: https://dvatocka.com/

Facebook: facebook.com/dvatockasrbija

Instagram: @dva_tocka

Twitter: twitter.com/dva_tocka

Pinterest: pinterest.co.uk/dvatocka/

Ostavi komentar